Новий глава Миколаївщини серйозно осоромився з грамотністю: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий глава Миколаївщини серйозно осоромився з грамотністю: опубліковано відео

Новий глава Миколаївщини серйозно осоромився з грамотністю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Під час конкурсної презентації на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації претендент на посаду Олексій Савченко осоромився зі своєю грамотністю, допустивши десятки граматичних помилок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео програми "Схеми".
На кожній сторінці презентації конкурсного завдання народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" є маса помилок, а також малозрозумілих зворотів. Наприклад, "диячу освіту" замість "дитячу освіту" або "навидь ліків" замість "навіть ліків".
Зустрічаються також і словосполучення, в яких взагалі незрозуміло, що мав на увазі Савченко. Наприклад, "підрамка селу", "пітоні води", "дующего институту праці".
Політик пояснив подібні помилки тим, що поспішав і намагався закінчити завдання до закінчення часу, відведеного на його виконання.
"Спочатку я почав писати ручкою, так. А потім мені сказали, що ручкою не приймуть. І мені треба було швидко це надрукувати. І я вже, ну розуміючи, що треба щось здавати, так, а те, що я написав, не приймуть, то я вже, як воно там було, не дивився", - підкреслив він.


Проте Савченко переміг в конкурсі і обійняв бажану посаду.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

мер Чорноморська Валерій Хмельнюк осоромився, заявивши, що "вже не краде"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?