На Донбасі розвалилася банда бойовика Гіві - Ярош
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі розвалилася банда бойовика Гіві - Ярош

На Донбасі розвалилася банда бойовика Гіві - Ярош
Джерело:  online.ua

Бойовики з банди "Сомалі" Михайла Толстих з позивним Гіві масово подають рапорти і звільняються, після того, як українські бійці дали їм бій в одній з найгарячіших точок на Донбасу - промзоні Авдіївки.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів народний депутат Дмитро Ярош.
"Промзона в Авдіївці. Скільки там ворог зазнає втрат? Буквально днями інформація пройшла, що 60% "Сомалі", цього бандформування, яке Гіві так званий очолює, вже подали рапорти і хочуть тікати звідти. Тому що їх завели - і накосили хлопці їх там трохи. В результаті - деморалізація цілого їх "елітного підрозділу", - поділився Ярош.
"Тобто все можна робити, якщо командири адекватні, на своєму місці, вчаться постійно, піднімають рівень свого підрозділу", - додав нардеп.
Нагадаємо, раніше в мережі було опубліковано листування з членом банди бойовиків "Сомалі", який скаржиться на жорстоке ставлення з боку ватажка терористів Гіві.
Більше читайте в інтерв'ю Дмитра Яроша на ONLINE.UA: Народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?