На "Укрзалізниці" проходять масштабні обшуки: Луценко видав фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На "Укрзалізниці" проходять масштабні обшуки: Луценко видав фото і подробиці

На "Укрзалізниці" проходять масштабні обшуки: Луценко видав фото і подробиці
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою проводять обшуки на "Укрзалізниці".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора України Юрія Луценка.
"ГПУ, СБУ і НПУ проводять спільну операцію (одночасно 20 обшуків) з документування злочинів, пов'язаних з постачанням "Укрзалізниці" кабельно-провідникової продукції неналежної якості за завищеними цінами. Тільки під час однієї закупівлі УЗ завдано збитків на 23,8 млн. грн", - написав глава ГПУ.
"Зараз тривають обшуки як на підприємствах і за місцями проживання фігурантів ОЗГ, так і в підрозділах УЗ, які її в порушення технічних норм приймали. У організатора протиправної діяльності вилучені 1,5 млн. доларів США", - додав він.
Нагадаємо, що в серпні Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) затримало у Львові посадовця філії "Укрзалізниця", який наварив на закупівлі шпал і брусів понад 13 мільйонів гривень.




Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 20 жовтня в Дніпрі пройшли обшуки в будинку екс-заступника голови Дніпропетровської ОДА і колишнього лідера партії УКРОП Геннадія Корбана та його соратників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?