Підготовку до анексії Криму було видно ще в 2009 році - Ярош
Категорія
Події
Дата публікації

Підготовку до анексії Криму було видно ще в 2009 році - Ярош

Підготовку до анексії Криму було видно ще в 2009 році - Ярош
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Дмитро Ярош стверджує, що анексія Криму Росією готувалася ще в 2009 році.
Про це нардеп сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Я писав статті. Он навіть книга є. У 2009 році вже було видно, що готується анексія Криму. Я їздив часто по Україні, тому що структури були всюди. Вони, на жаль, не були такими вже сильними, ми ж громадська організація всього-навсього. Але ми бачили, спостерігали спроби Росії розхитати ситуацію, вербувати в силових структурах і так далі. Висновок сам напрошується: війна буде. На жаль, вона сталася", - зазначив Ярош.
Нагадаємо, що в 2014 році нелегітимний "глава" парламенту окупованого Росією Севастополя Олексій Чалий зізнався журналістам, що готував анексію Криму Росією ще з 2004 року, але тоді ситуація "не досягла такого екстриму".
За іншою версією, озвученою президентом України Петром Порошенком, анексія готувалася ще з 1991 року.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?