Ярош передбачив майбутній розвал Російської імперії
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош передбачив майбутній розвал Російської імперії

Ярош передбачив майбутній розвал Російської імперії
Джерело:  online.ua

Народний депутат  Дмитро Ярош  вважає, що Російська імперія приречена на розвал.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Ярош зазначив, що військові і силові структури України близько взаємодіють для перемоги над бойовиками на Донбасі. "Ми всі в одному окопі, всі робимо одну справу - звільняємо нашу землю від ворогів, які прийшли сюди. І я думаю, що ми все одно успішно з цим завданням рано чи пізно впораємося", - підкреслив він.


"Ви бачите, як сьогодні змінюється ситуація в світі швидко? Ми півроку тому не могли про таке і подумати, всі були впевнені, що санкції проти Росії зніматимуть або послаблюватимуть. Але ситуація в тій же Сирії відразу змінила цілі геополітичні розклади. Мені взагалі нагадує кінець 1980-х - початок 1990-х років минулого століття, коли рухнув Радянський Союз. У 1989-му, коли ми піднімали перші синьо-жовті прапори, ніхто з нас і подумати не міг про те, що в 1991-му розвалиться Союз. І я переконаний в тому, що російська імперія, як і будь-яка інша імперія, приречена на розвал. В якій перспективі воно буде? Це буде залежати від позиції Сполучених Штатів, Євросоюзу, Китаю... Безліч насправді різних геополітичних чинників. І від України, в тому числі. Тому що Україна і Сирія - це такі реперні точки зараз в геополітиці", - розповів нардеп.


"Тому воно може відбутися дуже швидко. Може затягнутися, бо ми бачимо спроби, в першу чергу, російської імперії заморожувати цей конфлікт: їм постійна зона турбулентності дуже потрібна. Знову ж таки, є досвід, бачили, як на пострадянському просторі кожен з конфліктів - те ж Придністров'я, Карабах, Південна Осетія - всюди, де втручалося міжнародне співтовариство, конфлікти заморожувалися. Деякі з них вже по двадцять років так і тліють. У Карабасі час від часу можемо спостерігати активізацію бойових дій між вірменами і азербайджанцями. Яка політична напруженість в Придністров'ї періодично виникає... Для Росії це, звичайно, вигідно. А нам треба зробити по максимуму все можливе, щоб цього не було", - продовжив він.


"Ну, і я знаю, що, незважаючи на всі недоліки нашої влади, все ж, вона намагається відбивати атаки і Америки, і Євросоюзу. Деякі пацифістські атаки "а давайте-ка, підіть на поступки Росії", і все таке. Слава Богу, відбиваються поки потроху. Щоб у них тільки міцності вистачило, нашим можновладцям, так як, на жаль, вони не такі міцні, як би нам хотілося", - резюмував Ярош.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?