Не сумуєш за Моторолою - отримай: бойовики ДНР побили дітей в Донецьку
Категорія
Події
Дата публікації

Не сумуєш за Моторолою - отримай: бойовики ДНР побили дітей в Донецьку

Не сумуєш за Моторолою - отримай: бойовики ДНР побили дітей в Донецьку
Джерело:  Без Табу

У Донецьку бойовики так званої ДНР побили групу підлітків через те, що вони не дотримувалися жалоби за  вбитим увечері 16 жовтня ватажком банди бойовиків "Спарта" Арсенієм Павловим з позивним Моторола.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Без Табу".


"У день, коли вбили Моторолу, бойовики чергували біля його будинку. І зараз там іноді стоять люди. До дорослих вони не чіплялися, але до дітей, які в той день бігали, почали чіплятися, що ті грають, а не сумують за вбитим. Діти на погрози не звертали уваги. Тоді чоловіки підійшли до підлітків. Двох вдарили прикладами. Коли повалили на землю, били ногами, поки діти не втратили свідомість", - розповіла про подію мешканка Донецька.


Так, бойовики ДНР побили 8 підлітків віком від 14 до 17 років. В результаті побиття всі хлопці були госпіталізовані, один з них перебуває у відділенні нейрохірургії. Також бойовики порвали свідоцтво про народження 14-річного юнака, оскільки там не було його фотографії, незважаючи на те, що це був його єдиний документ.


Примітно, що матері постраждалих підлітків намагалися домогтися справедливості і покарання бойовиків, але в "МГБ" і "Міноборони" угруповання "їх просто послали, пославшись на зайнятість", а ватажок ДНР Олександр Захарченко нікого не приймає вже другий місяць.


Нагадаємо,  Арсеній Моторола Павлов загинув увечері 16 жовтня в результаті вибуху в ліфті власного будинку в Донецьку.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ДНР обурилися реакції українців на смерть бойовика Мотороли і зажадали пояснень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?