Заборона на в'їзд співачки-"кримнашистки" в Україну: Корольовій дали жорстку відповідь
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Заборона на в'їзд співачки-"кримнашистки" в Україну: Корольовій дали жорстку відповідь

Заборона на в'їзд співачки-"кримнашистки" в Україну: Корольовій дали жорстку відповідь
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж розкритикували  відповідь російської співачки Наташі Корольової на заборону СБУ в'їжджати в Україну протягом п'яти років.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Відзначимо, що Корольова заявила, що українські депутати, не запитавши думки українців, зробили її шпигункою Кремля і заборонили в'їзд в Україну, де живе її 94-річна бабуся, на похорони якої вона тепер не зможе приїхати.


Такі слова викликали неоднозначну реакцію користувачів мережі. Так, український продюсер і журналіст Олександр Ягольник написав: "Нехай її бабуся переживе Путіна і живе років 10 настільки, наскільки дозволяє клініка "Борис" або "Медіком".


Леонід Гавіжа: "Якось Натаха розсмішила. По-перше бабуся ще жива і дай їй Бог здоров'я. По-друге, Наташа, ти не шпигунка Кремля, ти - зрадниця. Ти розумієш, що ти співаєш і розважаєш тих, хто вбиває наших хлопців? Ти це розумієш? Чому корінний росіянин Андрій Макаревич це розуміє, а ти ні?"



Sergey Velichanskiy: "Про бабусю думати треба було раніше... Ті, хто загинув, дітей та дружин не побачать... ((("


Сергій Бакін: "Ума нема-вважай каліка..."


Юрій Трачук: "Наташа, ти просто дурочка!"


Irina Kravchuk: "Бабусі мого чоловіка 94. Він теж не може до неї поїхати в Крим вже майже 3 роки. Завдяки таким, як Наташа. ("


Валентина Пономаренко: "Зате рекламу собі зробила, тепер вона, внучка-горемичка. Попіарилася, рейтинги в своїй Московії підняла. Так! Не знатиме русалка маленької країни".


Inna Lupashko: "Може, бабця ще збиралася пожити, а так її вже запрограмували і дали не більше 5 років на роздуми і написання мемуарів))".


Нагадаємо,  Наташа Корольова підтримувала анексію Криму Росією, є членом правлячої партії "Єдина Росія", і виконувала явно антиукраїнські пісні. При цьому,  концерт Наталки Корольової хотіли провести в палаці "Україна" у Києві 14 грудня 2016 року, що викликало хвилю обурення і критики в мережі.


Як повідомляв ONLINE.UA, незважаючи на те, що  директор палацу "Україна" Роман Недзельський заявляв, що концерт Наташі Корольової не буде скасовано, СБУ заборонила співачці в'їжджати в Україну протягом п'яти років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?