Відомий журналіст розповів про те, як в Росії закінчуються гроші
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий журналіст розповів про те, як в Росії закінчуються гроші

Відомий журналіст розповів про те, як в Росії закінчуються гроші
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст, автор проекту "Журналістика без посередників"  Аркадій Бабченко  розповів, як в Росії закінчуються гроші, і що росіяни роблять, щоб вижити.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю журналіста "Ехо Москви".


"У Росії зараз починають закінчуватися гроші, я це відчуваю. Люди платять, але тут як потопаєш так і полопаєш, безумовно. Якщо бігати, рити носом, їздити у відрядження, то жити на це можна. І люди платять", - розповів Бабченко.


"Знаєте, я зрозумів, що я продаю, загалом, не інформацію навіть, що мій проект існує навіть не для інформації. Проект існує просто для того, щоб хтось міг відкрити Фейсбук, подивитися, що ще не все збожеволіли, що є ще якась спільність людей, які живуть а адекватному світі, більш того, адекватно оцінюють обстановку, і це дає людям якусь надію, життя в якомусь реальному все-таки світі. Мені здається, мій проект, він зараз про це почався. Хоча почався він, безумовно, як інформаційний, так", - підкреслив журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Аркадій Бабченко назвав підвищення якості освіти в РФ єдиним вірним способом змінити країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?