"Правий сектор" і "Свобода" зірвали концерт Потапа і Насті: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Правий сектор" і "Свобода" зірвали концерт Потапа і Насті: опубліковані фото

"Правий сектор" і "Свобода" зірвали концерт Потапа і Насті: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

21 жовтня активісти організацій "Правий сектор", "Свобода", і деяких інших, зірвали виступ дуету "Потап і Настя" в клубі "СВ" в Хмельницькому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Свободи".


Концерт мав розпочатися о 20:00, проте протестуючі біля входу в клуб організували виставку фотографій загиблих бійців АТО і руйнувань, що сталися на Донбасі після приходу бойовиків. Також використовували використані гільзи із зони АТО, кров, яйця і гасла: "Геть московських холуїв", "Потап, Настя, вам тут не раді", "Ні гоп-культурі".


У "Свободі" зазначають, що на початку акції з клубу вийшов власник Віктор Вікарчук, який нецензурно висловився щодо активістів і накинувся на 80-річного пенсіонера з антиросійським плакатом.


Також в ході протестів "тітушки" намагалися спровокувати конфлікт з правоохоронцями і підкидали вибухові речовини, в результаті чого поліцейські застосували сльозогінний газ і розігнали протестувальників.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Потапа жорстко критикували за виступи в Росії.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?