У Києві Макаревичу підспівували "ла-ла-ла": з'явилися фото концерту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Києві Макаревичу підспівували "ла-ла-ла": з'явилися фото концерту

У Києві Макаревичу підспівували "ла-ла-ла": з'явилися фото концерту
Джерело:  online.ua

У Києві відбувся концерт легендарної російської рок-групи «Машина часу» з її солістом  Андрієм Макаревичем, який був радісно і тепло зустрінутий киянами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на« РБК-Україна ».


«Машина часу» презентувала свій новий альбом «Ви», в якому, як відзначають критики, Макаревич висловив своє ставлення до подій в Україні і Росії.


При цьому публіка раз у раз вимагала старих, перевірених хітів. Іноді із залу люди кричали: "Андрюха! "Поворот" давай!». Коли справа дійшла до "Повороту", зал підхопився з місця і заспівав практично все замість виконавця хіта Олександра Кутікова, відзначають  vesti-ukr.com.


Коли група співала пісню "Маріонетки", глядачі весело підспівували рефрен «Ла-ла-ла», можливо, відсилаючи до відомої пісні про президента Росії Володимира Путіна.


Під відому рок-пісню «Кого ти хотів здивувати» на екрані показували чорно-білі фотографії «Бітлз», «Роллінг Стоунз» і звичайних хіпі на фестивалі «Вудсток».


Макаревич закінчив концерт піснею «Поки горить свіча». Під час її виконання камера почала ковзати по залу і всі могли добре розглянути на великому екрані обличчя слухачів концерту.


Після Києва музиканти відправляться на виступи в Одесі, Харкові та Дніпрі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Макаревич викликав справжній вибух в соцмережах питанням про те, чи був убитий росіянин Арсен Павлов-Моторола злочинцем за законами Росії.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?