Кремль допоміг Клінтон виграти: в Росії пояснили, що погубило Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль допоміг Клінтон виграти: в Росії пояснили, що погубило Трампа

Кремль допоміг Клінтон виграти: в Росії пояснили, що погубило Трампа
Джерело:  online.ua

Організувавши DDoS-атаку на США, Кремль, фактично, дав рядовим американцям загрожуючий посил, тому виборці в США будуть голосувати на виборах президента за Хілларі Клінтон, а не за Дональда Трампа, який підтримує президента РФ  Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю відомої російської журналістки Юлії Латиніної в « Новій газет і».


Відзначимо, що Федеральне бюро розслідувань США почало розслідування справи про кібератаки на популярні ресурси в США 21 жовтня.


В результаті DDoS-атак, спрямованих на DNS-сервери хостингової компанії Dyn, близько двох годин були недоступні Twitter, Amazon, Spotify, Ebay і Netflix, Vox, Airbnb.


У матеріалі Латиніної відзначається, що 27 квітня 2007 року естонські урядові сайти стали об'єктом DDoS-атаки, і кібервійна проти Естонії збігалася з заворушеннями з приводу перенесення статуї Бронзового солдата. Крім того, під час російсько-грузинської війни, аналогічної DDoS-атаки, а також злому, зазнали вже грузинські урядові сайти.


«У п'ятницю, 21 жовтня, за вісімнадцять днів до виборів президента США, в які Кремль дуже хоче втрутитися на стороні Трампа, і відразу після того, як США офіційно звинуватили Кремль у зломі серверів Демпартії США, DDoS-атака обрушилася на США», - сказано в матеріалі.


«Що тут сказати? Перш за все - що 21 жовтня, в п'ятницю, Кремль програв для Дональда Трампа вибори президента США», - вважає Латиніна.


«Справді, вдумайтеся: США зазнали нападу. Справжнього. Реального. Це вам не злом серверів Демпартії. Злом цих серверів, врешті-решт, не зачепив рядового американця .... Це атака-попередження: будете погано себе вести - вирубаємо електричні мережі, перекриємо нафтопроводи, висадимо АЕС», - пише Латиніна.


«Кремль може скільки завгодно розповідати, що це не він. Дарма. Симпатія до президента Росії, яку необережно висловлював Трамп на початку кампанії, давно перетворилася в руках піарників Клінтон в чи не головний інструмент компрометації республіканського кандидата. Бути пов'язаним з Кремлем, за нинішніми американським стандартам, - це навіть гірше, ніж сказати: "Grab them by the pussy ...", - вважає російська журналістка.


«І ось тепер масштабна DDoS-атака, яка вчора дістала до будь-якого американського користувача Amazon, остаточно відвернула американців від Кремля. Кого підтримує Москва? Дональда Трампа. І будьте впевнені, ніякі спростування російських офіційних осіб і ніякі спростування Трампа (Трамп може скільки завгодно загрожувати Кремлю за цю атаку) справи не виправлять. Вже про це CNN і Washington Post подбають. Голосують, знаєте, серцем, а не спростуваннями», - вважає Латиніна.


Як повідомляв ONLINE.UA,  як відповідь на хакерські атаки Росії на політичні організації в США рахунки президента РФ Володимира Путіна і його оточення можуть бути розкриті, заявив аналітик Фонду захисту демократій Борис Зілберман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?