Весілля скандального нардепа: з'явилися відео, нові фото і цікаві подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Весілля скандального нардепа: з'явилися відео, нові фото і цікаві подробиці

Весілля скандального нардепа: з'явилися відео, нові фото і цікаві подробиці
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові фотографії і відео з  весілля депутата від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Мосійчука, також стала відома інформація про дружину Мосійчука.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».


Обраницею Мосійчука стала дівчина на ім'я Владлена з Одеси, яка колись була лейтенантом міліції.


Пара познайомилася два роки тому в ресторані. Владлена за фахом юрист, освіту здобула в Сімферополі, до сих пір не виходила заміж, дітей у неї немає, повідомляє  ТСН.


При цьому сам Мосійчук розповів, що його обраниця, яка, до слова, молодша за нього на 10 років, - колишній лейтенант міліції, прихожанка УПЦ Московського патріархату, інтернаціоналістка, яка підтримала його у важкі часи.


Весілля відбулося в заміському ресторані в етнічному стилі. В якості гостей були присутні однопартійці Мосійчука - Андрій Лозовий, Олег Ляшко, Марк Гресь, третій президент України Віктор Ющенко і спікер ВР Андрій Парубій.


«Мій друг Мосійчук ніколи не вибрав би собі в дружини курку. Я щасливий, що поряд з ним буде жінка, яка залишалася поруч з ним, коли він втрачав все. Вона не втекла, коли майбутнє здавалося безнадійним", - написав у соцмережі Марк Гресь.


«Ми втратили покидька і знайшли члена осередку суспільства. Я сумую за покидьком. Невже ми втратимо покидька Мосійчука? Навряд чи. Тим більше, що Влада, така втрачена для "шоколаднорошеновського суспільства" людина, як і тисячі улюблених мною босяків. Ми не втратимо чувака, який пер проти всіх!», - також написав Гресь.


Відзначився на весіллі і Ляшко. Він заспівав перед присутніми пісню "Рідна мати моя". Депутат виконав лише один куплет, після чого сказав: "А далі - за гроші".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі розбурхало весілля мера Глухова Мішеля Терещенка.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?