Продюсер української зірки заступилася за "кримнашистку" Корольову
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Продюсер української зірки заступилася за "кримнашистку" Корольову

Продюсер української зірки заступилася за "кримнашистку" Корольову
Джерело:  online.ua

Продюсер співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна заступилася за російську співачку  Наташу Корольову, яка підтримала анексію Криму, якій на 5 років заборонили в'їзд в Україну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Крапівіної.


"У мене немає слів! Це ким треба бути, щоб заборонити в'їзд на 5 років, як там не є, українській співачці! Людині, яку в Росії сприймають виключно як українку! Людині, яка ніколи не розривала зв'язок зі своєю країною, не дистанціювався. Як же прикро за країну!" - написала Крапівіна, коментуючи рішення Служби безпеки України про заборону в'їзду Корольовій.


"Артисти, продюсери, представники творчої "братії", ви так і будете мовчки сидіти і дивитися, як абсурд і безпросвітна тупість, цинізм і нахабна пропаганда калічать, знищують, відбирають не тільки вашу свободу вибору, але і ваше майбутнє. І хтось ще сміє говорити, що Росія - поліцейська держава?! Там, як мінімум, у людей на відбирають право слухати музику. Соромно! Артисти, встаньте вже, нарешті! Схаменіться! І давайте разом щось робити!! Мені соромно за ваш страх! Мені соромно за ваше мовчання!" - також написала Крапівіна.


Нагадаємо,  Корольова підтримувала анексію Криму Росією, є членом правлячої в РФ партії "Єдина Росія", виконувала явно антиукраїнські пісні. При цьому концерт Наташі Корольової хотіли провести в палаці "Україна" у Києві 14 грудня 2016 року, що викликало хвилю обурення і критики. Після цього СБУ заборонила в'їзд в Україну Корольовій на термін у п'ять років.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Корольова у відповідь на заборону СБУ заявила, що українські депутати зробили її "шпигункою Кремля", і через заборону в'їжджати в Україну вона тепер не зможе приїхати на похорон 94-річної бабусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?