Бойовики ДНР присвоїли "об'єкт Порошенка": соцмережі веселяться
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР присвоїли "об'єкт Порошенка": соцмережі веселяться

Бойовики ДНР присвоїли "об'єкт Порошенка": соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  змінили логотип на встановлену компанією Roshen, що належить президентові України Петру Порошенку, дитячому майданчику в окупованому Донецьку, тим самим немов привласнивши і «віджавши» майданчик для малюків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста з Донецька Дениса Казанського.


«У Донецьку років 7 тому на вулиці Артема компанія "Рошен" встановила дитячий майданчик зі своїм логотипом. Стояв він собі, нікого не чіпав, але тут прийшла «молода республіка», і стало якось не по поняттях. Не може ж фашист і кривавий каратель Порошенко дітям дитячі майданчики дарувати», - написав Казанський.


«За легендою, він повинен бомбити Донецьк, знищувати мирних жителів, а тут в самому центрі майданчик з його логотипом стоїть. Ну як так? І геніальне рішення було знайдено. Керівники «молодої республіки» зробили вигляд, ніби ніякого дитячого майданчика на цьому місці раніше не було, і як ніби відкрили його тільки тепер», - продовжив Казанський.


«Логотип "Рошен" замалювали, а замість нього повісили банер "Подарунок дітям республіки від оператора зв'язку "Фенікс". Це мобільний оператор «ДНР», який працює на отжатом обладнанні "Київстару», - пояснив журналіст.


«Ну, правильно. Який оператор, такі і подарунки. Чим дитячий майданчик гірше "Київстару"? Чому це "Київстар" можна віджати, а майданчик не можна? Ахахаха. Отримай, фашист Порошенко!», - резюмував Казанський.


У своєму блозі він також опублікував фото.






При цьому новина викликала шквал їдких коментарів в мережі.


Ярослава Касьянова: Плачу:)) Це чарівно!


Marina Daniluk-Yarmolaeva: Можна ще рило Мотороли повісити.


Irina Melbourne: Новороси все схавають.


Козак Голота: Скрепно, духовно ...


Олексій Чесноков: Дивний вибір ... Могли б написати: "Захарченко - дітям".


Вася Василіск: Дюсоллей відпочиває. Що там говорити, якщо весь їх антимайдан з сРуцкім світом на додачу, це пародія на дешевий вертеп. Хотіли як краще, а вийшло як завжди.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковано фото кіоску "безмитної торгівлі", який з'явився на під'їзді до контрольного пункту в'їзду-виїзду "Оленівка" в Донецьк, окупований бойовиками так званої ДНР, що викликало шквал іронії в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?