Російський актор-путінець потрапив в "чорний список" в країні ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський актор-путінець потрапив в "чорний список" в країні ЄС

Російський актор-путінець потрапив в "чорний список" в країні ЄС
Джерело:  online.ua

Відомий своєю  підтримкою політики президента Росії Володимира Путіна російський актор і співак Дмитро Пєвцов  був внесений до «чорного списку» Латвії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на латвійську радіостанцію Baltkom.


Як розповів директор Московського культурно-ділового центру "Будинок Москви" в Ризі Юрій Сілов, Пєвцов в листопаді мав виступити на сцені "Будинку Москви" в рамках кінофестивалю "Московська прем'єра в Ризі".


"На жаль, під час нашого фестивалю Дмитро Пєвцов зі своєю групою "Картуш" виступити не зможе. 19 і 20 листопада у нас були заплановані його концерти, а також прем'єра його нового художнього фільму. Однак, з незалежних від нас і абсолютно незрозумілих причин, Дмитро Пєвцов потрапив в «чорний список» і не зможе приїхати до Латвії, оскільки йому відмовлено в такому праві", - сказав Сілов в інтерв'ю Baltkom.


При цьому представник Дмитра Пєвцова Андрій Вертузаев підтвердив російському агентству ТАСС скасування гастролей артиста в Латвії, проте, за його словами, офіційного повідомлення про внесення актора в «чорний список» прибалтійської країни не надходило.


Він додав, що після отримання відповідних документів буде запущена процедура розірвання договору на гастролі.


Зазначимо, влітку 2014 року в список осіб, яким на невизначений термін заборонений в'їзд на територію Латвії, були включені співаки Йосип Кобзон, Олег Газманов і Валерія. Пізніше МЗС і МВС Латвії додали в "стоп-лист" акторів Івана Охлобистіна і Михайла Пореченкова.


Нагадаємо, в інтерв'ю російським виданням Пєвцов заявляв: "Я абсолютно затятий путінець. За тим, що відбувається в країні спостерігаю давно - мені 53 роки. У 1991-му я вже все розумів. І бачу, як змінилася країна з 2000-го, коли прийшов Путін. Не порівнюю. Але ... Микола Другий в анкетній графі "професія" написав: "Господар Землі Руської".


Як повідомляв ONLINE.UA, ще один прихильник політики Путіна  актор Сергій Безруков, який підтримав анексію Криму, виступив на російській військовій авіабазі Хмеймім в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?