Російська співачка Корольова зізналася у "кримнашизмі"
Категорія
Світ
Дата публікації

Російська співачка Корольова зізналася у "кримнашизмі"

Російська співачка Корольова зізналася у "кримнашизмі"

Російська співачка Наташа Корольова, якій на 5 років заборонено в'їзд до України

, запропонувала українським депутатам позбавляти громадянства людей, які залишилися в окупованому Криму і не кинули свого бізнесу напризволяще.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її інтерв'ю Комсомольській правді.


«От як ви думаєте – українці не їздять на відпочинок до Криму? Приїжджають, і у великій кількості. Просто з великими незручностями – дістатися з України зараз вкрай проблематично, але навіть це не зупиняє людей. Так що ж тепер, нехай українські депутати позбавляють цю "невгодну" частину громадян українського громадянства, вносять в чорний список – просто за те, що вони їздять відпочивати у Крим», — заявила вона.


Крім того, колишня киянка додала, що у неї в Криму є «багато друзів (вони, до речі, громадяни України), які роками вели бізнес на півострові, в тому числі туристичний».


«У них там свої міні-готелі і так далі. Бізнеси у них там, до речі, ніхто не відбирає. Вважаєте, їм потрібно було все кинути напризволяще?» — сказала співачка.


Також вона додала, що вважає ставлення української влади до жителів Криму «настільки подвійними стандартами, що навіть коментувати не представляється можливим».


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Наташа Корольова висловила впевненість у тому, що за право обирати, чи йти на її концерти, українці і виходили на Майдан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?