Дочка прес-секретаря Путіна показала своє справжнє ставлення до Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Дочка прес-секретаря Путіна показала своє справжнє ставлення до Росії

Дочка прес-секретаря Путіна показала своє справжнє ставлення до Росії
Джерело:  online.ua

Дочка прес-секретаря президента РФ  Володимира Путіна  Дмитра Пєскова Єлизавета, яка проживає у Франції, розповіла про переваги навчання за межами Росії, тим самим показавши своє справжнє ставлення до якості російської освіти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Єлизавети Пєскової.


«Минулого тижня була поширена інформація про те, що учням і родичам чиновників, що живуть за кордоном, рекомендовано повернутися в Росію. Незважаючи на те, що інформація була спростована авторитетним джерелом, на мій Інстаграм посипалися запитання про те, чи збираюся я переїжджати з Франції на Батьківщину. У зв'язку з цим, мені б хотілося висловити свою думку щодо цієї теми», - написала Єлизавета.


«По-перше, я повнолітня і в праві сама вирішувати, де жити і вчитися. По-друге, як мені здається, ті, хто вважає, що патріоти повинні вчитися тільки в своїй країні або не дуже добре знайомі з історією, або особистість Петра Першого не є для них авторитетною», - продовжила дочка Пєскова.


«Саме цей цар усвідомив важливість освіти за кордоном для розвитку держави. Внаслідок цього почав проводити реформи, особливу увагу приділяючи орієнтованості на Європу, для чого тисячі молодих людей відправлялися на навчання за кордон для підготовки фахівців в різних сферах (і, до речі, почав він з себе)», - написала Єлизавета.


«Так, хтось не повертався назад в Росію, вважаючи за краще пов'язати своє життя з іншою країною, теж відбувається і в наш час. Але це зовсім не означає, що всі, хто поїхав здобувати освіту за кордон, неодмінно звідти не повернуться. Потрібно прагнути до того, щоб людям хотілося жити в своїй країні, а не утримувати їх насильно. Як то кажуть, на милування нема силування», - вважає Єлизавета.


«Невдоволення тими, хто працює і навчається за межами Росії, не робить людей патріотами. Моє навчання за кордоном суперечить ідеї патріотизму, швидше, навпаки», - додала дочка Пєскова.


«Маючи досвід життя в Європі і спілкування з жителями інших держав, російські "піддані" будуть володіти не тільки вродженим російським, а й європейським мисленням. Це призведе до поліпшення міжнародних відносин, розуміння іноземного бачення світу, не кажучи вже про отримані знання і досвід, який вони зможуть використовувати на благо держави», - вважає дочка Пєскова.


Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий своєю підтримкою політики президента Росії Володимира Путіна російський актор і співак Дмитро Пєвцов був внесений до "чорного списку" Латвії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?