Москаль серйозно вилаяв Ющенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Москаль серйозно вилаяв Ющенко

Москаль серйозно вилаяв Ющенко
Джерело:  online.ua

Губернатор Закарпатської області  Геннадій Москаль  жорстко розкритикував екс-президента України Віктора Ющенка і назвав його шахраєм в контексті сумнозвісної «Лікарні майбутнього».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Москаля « Лівому берегу ».


«Знаєте, Віктор Андрійович (Ющенко - Ред.) був дуже зайнятий, у нього не було часу (на управління країною - Ред.), він все збирав рушники, вишиванки, гроші на «Лікарню майбутнього». Шахрай рідкісний. Зміг запудрити людям мізки, що «ці руки ніколи не крали», але, як виявилося, насправді, ще як крали», - заявив Москаль.


Відзначимо, проект з будівництва «Лікарні майбутнього», під керівництвом дружини Ющенка Катерини, так і залишився на папері. При цьому під час телемарафону «Дитяча лікарня майбутнього», що проходив 17 грудня 2006 року, було зібрано понад 262 мільйонів гривень благодійної допомоги на будівництво установи.


«Ви оприлюднили на своєму сайті інформацію про фінансування «Лікарні майбутнього» великим бізнесом, опозиційними політиками і депутатами з різних фракцій. Пізніше - подання про притягнення Віктора Андрійовича до кримінальної відповідальності в 1994 році. У вас є ще козирі в рукаві? Чому так пізно повідомили про ці факти?", - задала Москалю питання журналістка.


«Чому ж пізно? А кому я міг раніше їх розповісти? Ось, з приходом Луценка (на посаду генерального прокурора України - Ред.) і почав. Тому що у Луценка неприязнь до Віктора Андрійовича ще більше моєї, напевно», - заявив Москаль.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку вересня дружина третього президента України Віктора Ющенка Катерина повідомила про кримінальну справу, яка ведеться з приводу її фонду, що займається 10 років тому анонсованим проектом будівництва "Дитячої лікарні майбутнього".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?