Стало відомо про нові втрати українських військових на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про нові втрати українських військових на Донбасі

Стало відомо про нові втрати українських військових на Донбасі

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовий, ще один отримав поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook батальйону "Айдар".
"Знову втрати у саперів. Стрілок загинув, Другай поранений", - йдеться в повідомленні.
У штабі АТО в свою чергу повідомили, що на Луганському напрямку бойовики 9 разів порушували режим припинення вогню. По українським позиціям противник відкривав вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районах Новозванівка і Новоолександрівка, в Кримському і Щасті - з мінометів 82 калібру.
Нагадаємо, в неділю, 23 жовтня,  бойовики ДНР обстріляли мирні населені пункти Донбасу: місто Авдіївку і селище Талаківка під Маріуполем.
Як повідомляв ONLINE.UA, комбат 8 окремого батальйону Добровольчої української армії "Аратта" Андрій Гергерт (позивний "Червень") заявив, що  звільнити окупований Донбас від бойовиків так званих ДНР і ЛНР можна за два тижні, якщо буде відповідний наказ президента Петра Порошенка, який повинен робити ставку на свій народ, а не тільки на політичних союзників України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?