Вперед пускають сепарів, готових вбивати без грошей: розкрита тактика війни РФ на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Вперед пускають сепарів, готових вбивати без грошей: розкрита тактика війни РФ на Донбасі

Вперед пускають сепарів, готових вбивати без грошей: розкрита тактика війни РФ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Комбат 8-го окремого батальйону Добровольчої української армії "Аратта" Андрій Гергерт (позивний «Червень») розкрив військову тактику Росії на Донбасі.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Тут і думати не треба. Є оперативні дані з літаків наших, коптерів. Є розвідувальні дані. Повністю по фронту — їхня техніка, танки, ствольна артилерія. Жодних виконань жодних домовленостей — хай навіть у форматі того смішного "Мінська" — немає. Вони агресивні. Вони прагнуть і далі захоплювати наші території. Вони про це розмовляють між собою, мріють про те, як грабуватимуть Маріуполь... Так що нічого нового немає. І ми до цього готові. Готові вступати з ними в бій. І, повірте, жодного метра української землі ми більше не віддамо", - заявив Гергерт.
За його словами, рука Москви присутня у всіх гілках влади.
"У них є своя розгалужена агентурна сітка. Зрадники в усіх гілках влади присутні, так звана "п’ята колона"... Росія підійшла дуже підготовленою до цієї агресії. Це відчувається по їхніх військових рішеннях (деколи невдалих), по якихось таких політичних питаннях. Рука Москви відчувається — в усьому.", - додав комбат.
Він також розповів, кого зараз більше на Донбасі - росіян або місцевих.
"Російські сили, Російська Федерація по той бік присутня лінійними підрозділами в Новоазовську, в Безіменному. Там морська піхота їхня. У більшості своїй вони там знаходяться як інструктори так званих ЛНР/ДНР. І вони абсолютно по російській кальці воюють. Тобто, вони для нас прогнозовані. Ми бачимо, як вони мислять. На першу лінію вони запускають сепарів, цих одурманених людей, які без грошей готові вбивати. А друга лінія — вже росіяни. Ну, і у нас до кордону дуже близько. 25 км — і вже російський кордон. А там досі накопичені їхні сили і засоби дуже великі. Зразу за кордоном. 50 км вглиб РФ", - сказав комбат.
Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росіяни на Донбасі мріють, як будуть грабувати Маріуполь - комбат Української добровольчої армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?