Україна отримала нового главу військової розвідки: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна отримала нового главу військової розвідки: з'явилося фото

Україна отримала нового главу військової розвідки: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У понеділок, 24 жовтня, відбулося офіційне представлення Президентом України Петром Порошенко нового  начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Василя Бурби.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


Порошенко зазначив, що за останні два роки суттєво покращилася робота управління розвідки і зазначив кардинальну зміну якості інформації, наданої розвідниками.


Президент також окремо звернув увагу на поліпшення рівня взаємодії між розвідниками і іншими силовими органами і обміну інформацією з відповідними структурами країн-партнерів України.


«Немає жодного сумніву, що це призначення дасть новий імпульс діяльності військової розвідки України», - зазначив Порошенко.


Президент також наголосив на важливості активізації роботи розвідників для забезпечення ефективної діяльності як українських військових, так і наших дипломатів.


38-річний Василь Бурба закінчив Національну академію Служби безпеки України за спеціальністю юрист. Довгий час працював в Службі безпеки України. Є учасником бойових дій (АТО). Указом Президента України від 15 жовтня 2016 року призначений начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України, підкреслюють в прес-службі.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковані фотографії нових озброєнь, які передав Збройним Силам України 15 жовтня президент Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?