Злом пошти "сірого кардинала Путіна": у Авакова зробили важливу заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Злом пошти "сірого кардинала Путіна": у Авакова зробили важливу заяву

Злом пошти "сірого кардинала Путіна": у Авакова зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Народний депутат, радник глави міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко заявив, що  документи, отримані українськими хакерами з поштової скриньки помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, є достовірними.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенко.


"Злом пошти Владислава Суркова - правда. Документи, викладені Кіберхунтой - достовірні", - написав Геращенко.


Пізніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк також повідомив, що опубліковані фрагменти листування Суркова є справжніми.


"Листування ідейного натхненника проекту "Новоросія", куратора російських терористичних банд "ЛДНР", одного з організаторів розстрілів "Небесної сотні" і "сірого кардинала" путінського режиму Суркова достовірні", - повідомив Шкіряк.


«Ми аналізуємо фрагменти листування Суркова В.Ю. з його помічником Карповим П.М., який для конспірації підписує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович. У його пошті нами знайдені злочинні плани Путіна і його поплічників по продовженню захоплення українських територій на західній Україні, в т.ч. плани по дестабілізації політичного життя в Україні і проведення дострокових парламентських виборів», - було сказано в повідомленні на сайті «Кіберхунта».


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опубліковані  зізнання так званого "екс-прем'єра ЛНР" Геннадія Ципкалова, який на допиті в місцевій "прокуратурі" розповів про організаторів перевороту в так званій ЛНР і згадав радника президента РФ Володимира Путіна, Владислава Суркова, якого називають куратором Кремля по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?