У Чорне море увійшов бойовий корабель США: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Чорне море увійшов бойовий корабель США: з'явилися фото і відео

У Чорне море увійшов бойовий корабель США: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Ескадрений міноносець Військово-Морських сил США Carney, оснащений системою ПРО Aegis, увійшов до акваторії Чорного моря.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter турецького порталу Bosphorus Naval News, який відстежує переміщення кораблів і суден через Босфор і Дарданелли.


«Військовий корабель США Carney проходить через Стамбул», - сказано в повідомленні під фотографіями.


ЗМІ відзначають, що американський есмінець увійшов у Чорне море «для продовження рутинного патрулювання в зоні відповідальності флоту з метою забезпечення національних інтересів США в Європі».


Відзначимо, 10 жовтня в акваторію Чорного моря увійшов флагман шостого оперативного флоту ВМС США командно-штабний корабель USS Mount Whitney.



Як повідомляв ONLINE.UA,  російські ЗМІ видали американські авіаносці USS John C. Stennis і USS John F. Kennedy за авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" Військово-Морського флоту Російської Федерації.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?