Вагітній Собчак пригрозили розправою РПЦ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітній Собчак пригрозили розправою РПЦ

Вагітній Собчак пригрозили розправою РПЦ
Джерело:  online.ua

Російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка знаходиться на останньому місяці вагітності, обурила передплатників фото з новою прикрасою і підписом під фото. Собчак назвали «тупою», «жирною», «Іудою» і пригрозили розправою РПЦ.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram телеведучої.


«Я не Христос, тому терновий вінець ношу на шиї :)))», - підписала телеведуча знімок.


Коментатори обурилися:


n.stoun Це у Христа був терновий вінок, а у Вас, Ксюшо, всього лише колючий дріт, бо не доросла і ніколи не дорастеш до вінка тернового, так що не весели народ.


Beautyfrombelgium Ох куди дивиться РПЦ.


ruf_olga Ну ось розумна начебто баба, все є, ну на х * ена вічно на рожен лізти?! У такому-то делікатному становищі - ну навіщо Бога чіпати, зіставляти себе з ним.


vladimir.sheenkov Давно пора за дріт.




8zhirnoff8 @xenia_sobchak грішнувато


katerinasofiaksi Ви Юда


Також Ксенії Анатоліївні нагадали, що вона раніше критикувала жінок із зайвою вагою, а сама зараз «жирна».


Як повідомляв ONLINE.UA, Ксенія Собчак, яка знаходиться на останньому місяці вагітності, нещодавно розповіла, що малюк з'явиться на світ до її дня народження - 5 листопада.


Нагадаємо, що шанувальники Ксенії Собчак вже давно запідозрили, що вона виношує двійню. Переконав їх в цьому дуже великий живіт Ксенії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?