СБУ відзвітувала про нове затримання поплічника бойовиків і показала відео допиту
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ відзвітувала про нове затримання поплічника бойовиків і показала відео допиту

СБУ відзвітувала про нове затримання поплічника бойовиків і показала відео допиту

Служба безпеки України затримала в Торецькому Донецької області члена інформаторської мережі одного з бандформувань бойовиків ДНР, який був завербований в січні 2015 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Використовуючи одну із соціальних мереж російського походження, де він зареєструвався під вигаданим ім'ям, спільник терористів повідомляв своїм кураторам про переміщення військової техніки сил АТО", - йдеться в повідомленні.
"Я прошу вибачення перед Збройними силами України за свій неправильний вчинок, прошу вибачення у держави України. Закликаю всіх людей, які користуються соцмережами, думати перед тим, як писати в мережі будь-яку інформацію, якою може скористатися країна-агресор для своїх цілей" , - сказав затриманий під час допиту.


Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.
Як повідомляв ONLINE.UA, управління внутрішньої безпеки спільно з Головним слідчим управлінням спецслужби викрило співробітника Служби безпеки України, який торгував інформацією з обмеженим доступом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?