Ярош розповів, чи стріляв він на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош розповів, чи стріляв він на Донбасі

Ярош розповів, чи стріляв він на Донбасі
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Дмитро Ярош

зізнався, що стріляв на Донбасі, оскільки має подавати приклад своїм побратимам і вести їх за собою.


Про це Ярош розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Так безумовно. Треба ж було приклад показувати. Йти в бій і вести за собою людей. Перші бої - наші на цій війні, наступальні, власне. Перші - під Слов'янськом. Потім - на донецькому напрямку. Тому - воювали, стріляли, у нас стріляли... Все нормально", - сказав депутат, відповідаючи на питання, чи стріляв він.


За його словами, зараз такої необхідності брати участь в боях у нього немає.


"Зараз, звичайно, я такої необхідності навіть не бачу - сидіти в окопі і стріляти. Але іноді хочеться. Це наркотик. Війна - це теж наркотик", - зазначив Ярош.


Він також сказав, що весь його підрозділ пройшов "гарячі точки" на Донбасі.


"Я сформував величезний такий підрозділ охорони, який забезпечував перших осіб ПС... І коли йшли бої, я двох хлопців у себе залишав, а всі решта як бойовий підрозділ працювали. І по сьогоднішній день зі мною хлопці, які вже 2,5 року на війні. Ніхто з них не "паркетник". Вони всі пройшли і Крим, і Рим - і Саур-Могилу, і Карлівки, і Піски... Хороші хлопці!", - підкреслив нардеп.


Повний текст

інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: російська імперія повинна бути знищена як явище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?