Мережу вразила правда про росіян від жителя Донбасу: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу вразила правда про росіян від жителя Донбасу: опубліковано відео

Мережу вразила правда про росіян від жителя Донбасу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український фотограф Сергій Ваганов оприлюднив відео, на якому житель населеного пункту Водяне, що на лінії розмежування сил і засобів учасників бойових дій на Донбасі, розповів, що думає про росіян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook фотографа.
На відео відображений житель селища Водяне під Маріуполем дядько Вася. "Вони наші брати, а чинять як фашисти. Гляньте, воронки які: по метр глибиною і по два метри шириною. Скло летить, все летить. Ось сливу знесло, будинки побили, - фашисти. Що їм треба від нас?", - каже він.
На питання про те, чому він не поїде з Донбасу, він відповів: "Я українець! Якщо мене вб'ють на моїй землі, то нехай знають, що вбили українця! Але Боже ж сказав: я дам день, дам їжу. А фашисти дають 10 секунд".


Такі слова жителя Водяного зачепили користувачів мережі. Так український журналіст і блогер Ярослав Матюшин написав: "Ось так ось. "Відріжте Донбас, нехай живуть як хочуть"(с). Не соромно?"
Liliya Streltsova: "Спасибі цій мужній людині, що не боїться називати речі своїми іменами".
Людмила Кравцова: "За сльози такого дяді Васі горіти їм у пеклі".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що українські військовослужбовці змогли зайняти нові висоти і закріпитися біля селища Водяне під Маріуполем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?