У Януковича заявили про готовність до відкритого судового засідання: названі терміни
Категорія
Події
Дата публікації

У Януковича заявили про готовність до відкритого судового засідання: названі терміни

У Януковича заявили про готовність до відкритого судового засідання: названі терміни
Джерело:  online.ua

Адвокат екс-президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк позитивно відгукнувся про дії генпрокурора України Юрія Луценка щодо реорганізації розслідування провадження стосовно його клієнта і висловив надію на швидку передачу справи в суд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Захист вдячний генеральному прокурору за такі дії по реорганізації розслідування. Тому що терміни розслідування всіх справ щодо Віктора Януковича вже минули ... Ми сподіваємося, що після такі реорганізаційних моментів всередині ГПУ всі справи щодо Віктора Януковича якомога швидше будуть передані в суди, і по ним відбудеться відкрите судове слідство, де кожна сторона і представники ЗМІ зможуть оцінити реальну доказову базу і визначитися, хто повинен нести відповідальність ... Ми сподіваємося, що до річниці Майдану вони потраплять в суди", - заявив Сердюк.
Нагадаємо, що справу Януковича, якою раніше займався Сергій Горбатюк, передано Управлінню з розслідування злочинів, скоєних злочинними організаціями.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адвокат екс-президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що політика можуть допитати у справі підозрюваних у розстрілі Майдану колишніх беркутівців вже в листопаді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?