В "Динамо" оригінально пояснили невдалі результати
Категорія
Спорт
Дата публікації

В "Динамо" оригінально пояснили невдалі результати

В "Динамо" оригінально пояснили невдалі результати
Джерело:  Sport.ua

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе заявив, що в команді йде процес перебудови, тому є проблеми з результатом.
При цьому Чохолідзе категорично відкинув кризу в команді.
"Ніякої кризи в "Динамо" немає, в команді йде перебудова. Сергій Ребров робить ставку на наших молодих вихованців. Якби була криза, це можна було б сформулювати по-іншому. Молоді футболісти не можуть одразу показати себе на такому рівні, який був 2-3 роки тому, коли ми ставали чемпіонами. Але це не означає, що ми повинні програвати командам в чемпіонаті України і Лізі чемпіонів. У нас поки нестабільний склад... коли "Шахтар" 2-3 роки тому почав оновлювати склад, у них теж почали виникати проблеми з результатом. Точно така ж історія зараз відбувається з "Динамо" і не треба вдаватися в паніку і говорити, що команда вже все програла. І я думаю, що перебудова не займе багато часу", - сказав Чохонелідзе.
Дивіться: Фа ни "Динамо" на матчі з "Бенфікою" посміялися над Моторолою: з'явилося відео
Нагадаємо, "Динамо" набрало одне очко в трьох матчах Ліги чемпіонів.
У чемпіонаті "Динамо" йде на третьому місці, відстаючи від "Зорі" і "Шахтаря" на 2 і 8 очок відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?