Москаль пожартував про "сірого кардинала" Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаль пожартував про "сірого кардинала" Путіна

Москаль пожартував про "сірого кардинала" Путіна
Джерело:  online.ua

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль сумнівається в автентичності листування "сірого кардинала" президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, опублікованого хакерами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
Москаль також пожартував, що Сурков навряд чи знає, де знаходиться Закарпаття.
"Це або хтось хоче видати Закарпаття, він дійсно цінний агент і інформує про усяке перебільшення політичних процесів в Закарпатті, або це чергова фальшивка. Тому нас дуже дивує, що писала людина з тих депутатів ВР, які мають по 8 класів освіти", - сказав політик.
"Бажаючих вилити бруд на Закарпатті дуже багато. Є група людей, яка не може змиритися, що вона втратила владу в Закарпатті ... .Коли на Закарпатті стало тихо, спокійно .., якісь хакери невідомі зламали пошту Суркова. Я б хотів запитати, він хоча б знає, де те Закарпаття, Ужгород?", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат, радник глави міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко заявив, що документи, отримані українськими хакерами з поштової скриньки помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, є достовірними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?