Луценко вирішив знову зайнятися скандальним нардепом
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко вирішив знову зайнятися скандальним нардепом

Луценко вирішив знову зайнятися скандальним нардепом
Джерело:  online.ua

Генпрокурор України Юрій Луценко

анонсував повторне подання в Раду на скандального нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука по іншому епізоду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

112 Україна

".


"Справа народного депутата Мосійчука довгий час зависала в суді. Суд встановив порушення процедури притягнення його до відповідальності за те, що голосування за зняття недоторканності, притягнення до відповідальності та арешт відбулося одним голосуванням. Тому справа зависла в суді і ми не могли забрати її назад для повторної процедури. Мосійчук регулярно хворів або був поза Києвом в момент цих засідань, і це тяглося все літо. Не знаю, яке сталося диво, але справа повернулася в ГПУ на минулому тижні. Справа готова до повторного внесення у ВР, але у нас є ще один епізод, який би ми хотіли дорозслідувати і одночасно з цією справою направити на розгляд депутатів", - розповів Луценко.


За його словами, після того, як слідство проведе перевірку і отримає докази у справі Мосійчука, буде поданий документ в Раду.


"Це невеликий епізод і зараз йде перевірка фактів. Потім будуть деякі слідчі дії і якщо отримаємо докази, які можуть служити для підозри, ми подамо подання до ВР не тільки за старою справою, але і за нововиявленими обставинами. Якщо нові обставини не будуть доказовими, ми підемо за старою підозрою", - зазначив глава ГПУ.


Мосійчук підозрюється в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 4 ст. 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою"), ч. 2, 3 ст. 296 ( "Хуліганство"), ч. 1, 2 ст. 350 ( "Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок"), ч. 1 ст. 376 ( "Втручання у діяльність судових органів"), ч. 1, 2 ст. 377 ( "Погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного") Кримінального кодексу України.


Як повідомляв ONLINE.UA, буквально на тому тижні

Мосійчук одружився

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?