Наступний Майдан буде без пісень і ліхтариків - Ярош
Категорія
Політика
Дата публікації

Наступний Майдан буде без пісень і ліхтариків - Ярош

Наступний Майдан буде без пісень і ліхтариків - Ярош
Джерело:  online.ua

Народний депутат Дмитро Ярош

вважає, що якщо українці не зможуть втілити в життя ідеали Революції Гідності, буде ще одна революція, але вона вже пройде без ліхтариків і пісеньок.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Нардеп порівняв Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2014-го.


"Помаранчева революція, все ж, була безкровна - тому ті події не так сильно вплинули на український народ. Ну, розчарувалися в Ющенку. Тому що все спочатку позачаровувалися, хоча ми ще тоді писали, говорили, що це не та людина, яка буде вести українців "в світле майбутнє". Але люди собі вибрали. Це - гра в демократію, знову ж... А ця революція - вона вже була кривавою. Дуже кривавою. Ще війна одразу після революції. Тому ми просто зобов'язані ті ідеали втілити в життя. Якщо не втілимо - буде ще одна революція. І, може, вже набагато гірша війна. Цього не можна допустити", - сказав Ярош.


Він упевнений, що втілювати ідеал Майдану потрібно мирним шляхом.


"І все це треба робити, використовуючи владу, використовуючи важелі якісь певні - наскільки це можна. Якщо влада буде так протиставлятися, то треба цю владу прибрати. І бажано, все ж, якимось мирним шляхом. Бажано ... Але чи можливо?", - зазначає депутат.


За словами Яроша, новий Майдан відбудеться швидко, без наметів, ліхтариків і пісень.


"Зараз у населення стільки зброї на руках, стільки підготовлених людей, які бачили смерть... На Майдані такого не було. І наступного разу, я переконаний, наметів там, на Майдані, не буде... і ліхтариків, і пісеньок. Усе буде швидко. Але чи якісно - я не впевнений. Тому що можуть ще якісь чергові політичні авантюристи прийти до влади - і нічого хорошого у нас не буде", - резюмував він.


Повний текст

інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: російська імперія повинна бути знищена як явище

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?