Злом пошти "сірого кардинала" Путіна: з'явилися нові гучні дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Злом пошти "сірого кардинала" Путіна: з'явилися нові гучні дані

Злом пошти "сірого кардинала" Путіна: з'явилися нові гучні дані
Джерело:  InformNapalm

Волонтери спільноти InformNapalm отримали файл, який підтверджує справжність інформації про листування "сірого кардинала" президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, що з'явилася в ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
Волонтери отримали від хакерських груп CYBERHUNTA, FalconsFlame, RUH8 іTRINITY файл даних Microsoft Outlook (.pst) поштової скриньки [email protected] до 1 ГБ (дамп RUH8, дамп на GOOGLE.DRIVE).
Хактивістами в ході проведеної спецоперації був отриманий доступ до поштової скриньки приймальні Владислава Суркова [email protected], а також до ПК, що знаходиться безпосередньо в приймальні помічника російського президента.
Для широкого загалу хактивісти виклали дамп матеріалів періоду вересня 2013 - листопада 2014 року. Якраз в цей час відбулися основні події активної фази розгортання кремлівського проекту "Новоросія".
Матеріали, які стосуються нового періоду 2015-2016 років, зараз передані для аналізу спецслужбам і не підлягають розкриттю зважаючи на оперативну цінність.
В листуванні міститься докладна інформація про бізнес і медіа-інтереси Російської Федерації в Україні і, зокрема, на окупованих територіях; про ризики економічної блокади ДНР і ЛНР; повні списки і контактні дані співробітників Управління президента РФ по соціально-економічному співробітництву; дані та контакти так званого керівництва самопроголошеної "республіки Абхазія" тощо.
У матеріалах листування знайдені навіть скани паспортів Владислава Суркова і членів його сім'ї. Крім того, також є сторінки сканів шенгенських віз у всіх паспортах.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка"Ольга Червакова заявила, що так звані темники "сірого кардинала" президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова насправді складав "Народний фронт", зокрема нардеп Микола Княжицький.
У той же час нардеп Антон Геращенко заявив про справжність листування.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?