Він небезпечний: дружина Джигурди подала на розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Він небезпечний: дружина Джигурди подала на розлучення

Він небезпечний: дружина Джигурди подала на розлучення
Джерело:  L!fe #шоу

Російська фігуристка Марина Анісіна подала на розлучення зі своїм чоловіком скандальним актором і майстром епатажу - Микитою Джигурдою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
За інформацією російського видання, сьогодні, 25 жовтня, Марина звернулася до відділку мирового судді №100 Красногорського району з проханням розірвати її шлюб з Микитою.
"Причиною є непримиренні протиріччя і безвідповідальне ставлення Джигурди до своєї сім'ї", - прокоментував адвокат олімпійської чемпіонки Сергій Жорін.
Відзначимо, що розбіжності з чоловіком вже вдруге призводять 41-річну спортсменку в будівлю суду. У лютому 2015 Джигурда звинуватив дружину в зраді з її партнером по фігурному катанню. Через кілька місяців пара відкликала позов і возз'єдналася. Але на цей раз Анісіна налаштована йти до кінця.
Пізніше сама спортсменка розповіла, що її підштовхнуло до прийняття цього рішення.
"Причин багато. В минулому році привід був трохи іншим, але тоді я поставила умову до перемир'я: Микита мав лікуватися. Домовленість він так і не виконав, а його хвороба стала тільки прогресувати. Вважаю, що він просто небезпечний. Отже, моє рішення розлучитися остаточне. Не знаю, чи в курсі він, та й знати не хочу. Думаю, юристи його сповістять", - поділилася Марина.
Нагадаємо, Марина і Микита виховують двох дітей - 7-річного Міка-Анжела-Кріст і 6-річну Єву-Владу, які проживають з матір'ю у Франції. З ким в разі розлучення пари залишаться діти - поки невідомо.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно Джигурда заявив, що має намір офіційно змінити прізвище. Таким чином актор хоче позбутися обридлого йому скандального образу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?