"Новоросія" у всій красі: ватажка ДНР звинуватили в жорстокому вбивстві
Категорія
Події
Дата публікації

"Новоросія" у всій красі: ватажка ДНР звинуватили в жорстокому вбивстві

"Новоросія" у всій красі: ватажка ДНР звинуватили в жорстокому вбивстві
Джерело:  YouTube

Колишній глава «парламенту ЛНР» Олексій Карякін, який втік до Росії після «спроби перевороту», звинуватив ватажка луганських бойовиків Ігоря Плотницького в жорстокому вбивстві «екс-прем'єра» ЛНР Геннадія Ципкалова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Карякіна, опубліковане в youtube.
«У Геннадія (Ципкалова - Ред.) переламані ребра, численні гематоми. Це була мученицька смерть. Його катували. Одна рука була розбита. Мабуть, молотком катували», - заявив він.
Після цього Карякін розповів про те, що Плотницький «оточив себе покидьками, які не знають, що таке честь».
«Хто в групі підтримки його? Генеральна прокуратура - це його кишенькові солдатики. На чолі з Зауром Рауфовичем Ісмаїловим, який відсидівся в Харкові. Його заступник, який повідомив, що Геннадій покінчив життя самогубством, боячись за своє життя- він був проти нас. Він в АТО служив», - повідав колишній «парламентарій».
Також він додав, що в ЛНР зараз «підприємці залякані, їх дійсно обклали даниною, прокуратура обклала всіх даниною і варто тільки здогадуватися, куди йдуть всі гроші».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано аудіозапис допиту «екс-прем'єра ЛНР» Геннадія Ципкалова, який розповів про великі суми, які надходили ватажкам бойовиків з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?