В Україні вирішили використовувати листування "сірого кардинала" Путіна проти Росії: з'явилися деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні вирішили використовувати листування "сірого кардинала" Путіна проти Росії: з'явилися деталі

В Україні вирішили використовувати листування "сірого кардинала" Путіна проти Росії: з'явилися деталі
Джерело:  online.ua

У разі підтвердження того, що переписка Владислава Суркова, помічника президента РФ Володимира Путіна, якого називають куратором Кремля по Донбасу, буде визнана справжньою, ці документи можуть бути включені до позовів проти Росії у міжнародних судах.

Про це заявив міністр юстиції України Павло Петренко, передає ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.

"Я думаю, що наші правоохоронні органи і відповідні служби розвідки проведуть дуже ретельне розслідування даного листування. Якщо воно дійсно є справжнім, воно також буде залучено до наших міжнародних судових справ як один з доказів того, що Росія причетна до всіх подій, які стосуються підтримки терористів і сепаратистів", - пообіцяв міністр.
У той же час Петренко додав, що, на його думку, "стиль і філософія" документів схожі на почерк російської влади.
"Я переглядав цю переписку в інтернеті ... зміст листування, на мою думку, відповідає стилю та філософії мислення російської влади, тому я не виключаю правдивість", - заявив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український блогер Роман Шрайк показав, що частина обнародуваної "переписки Суркова", скоріш за все, є підробкою, причому інша частина, можливо, є справжньою.


Раніше нардеп від БПП  Ольга Червакова заявила, що так звані темники "сірого кардинала" президента РФ насправді вигадав "Народний фронт", зокрема нардеп Микола Княжицький.

У той же час нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко заявляв про справжність цього листування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?