Ярош розповів, як він бачить завершення революції в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош розповів, як він бачить завершення революції в Україні

Ярош розповів, як він бачить завершення революції в Україні
Джерело:  online.ua

На думку народного депутата Дмитра Яроша, Україна не має інших варіантів, окрім як завершити Революцію Гідності, інакше буде втрачено саму державу.
Таку думку він висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Ми — державники, ми — соборники, ми — революціонери, це безумовно. Але руйнувати державу не можна. Тому ми знову будемо в підпіллі, знову будемо займати якийсь плацдарм. А у нас іншого варіанту немає! Чи ми втратимо державу, чи завершимо революцію», — підкреслив він.
У той же час, Ярош зазначив, що «революційність — це не бунт, це прихильність до революційних змін в державі».
«Тому що еволюція на цьому етапі розвитку нашої держави не дає тих результатів, які повинні були б бути. Революційно треба змінити, наприклад, судову систему в держави — але не зруйнувати при цьому саму державу. Треба йти постійно за дуже зваженою межею», - переконаний депутат.
Він нагадав, що «Помаранчева революція була бескровна — тому ті події не так сильно вплинули на український народ».
«Ну, розчарувалися в Ющенку. Бо все ж таки спочатку поочаровывались, хоча ми ще тоді писали, говорили, що це не та людина, яка буде вести українців "у світле майбутнє". Але люди собі вибрали. Це — гра у демократію, знову ж таки...» — міркує він.
У той же час, Революція Гідності - вона вже була кривавою.
«Дуже кривавою. Ще й війна відразу після революції. Тому ми просто зобов'язані ті ідеали втілити в життя. Якщо не втілимо — буде ще одна революція. І, може, вже набагато гірша війна. Цього не можна допустити», — підкреслив Ярош.
За словами депутата, «все це треба робити, використовуючи владу, використовуючи важелі якісь певні — наскільки це можливо».
«Якщо влада буде тому протиставлятися, то треба цю владу прибрати. І бажано, все ж, якимось мирним способом. Бажано... Але чи можливо?» — резюмував він.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA - Дмитро Ярош: російська імперія має бути знищена як явище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?