Путін в Криму вирішив поображати українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін в Криму вирішив поображати українців

Путін в Криму вирішив поображати українців
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

обізвав «ідіотами» організаторів енергетичної та водної блокади Криму.


Про це повідомив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передає ONLINE.UA з посиланням на його Twitter.


«На що вони розраховували? Що люди встануть на коліна і проситимуть подачку? Дивовижні ідіоти!» - заявив російський президент.


При цьому Путін додав, що, на його думку, такі акції межують зі «злочинами проти людини».


"Що стосується припинення подачі води, або акції, пов'язаної з блекаутом, припиненням подачі електроенергії, все це на межі злочину проти людини: взяти досить великий регіон з багатомільйонним населенням - 2,6 млн осіб проживає - і відключити від електропостачання взимку", - сказав він, передає ТАСС.


Також російський президент піддав критиці і роботу правозахисників: "У нас правозахисні організації щось води в рот набрали і язики проковтнули і мовчать, а насправді це серйозний злочин".


"Для тих, хто це зробив, це така дурість. На що вони розраховували, просто я навіть не розумію. На те, що всі стануть на коліна і проситимуть подачку? Дивно просто! Дивовижні ідіоти", - резюмував Путін.


Як відомо, в ніч на 22 листопада в Херсонській області були підірвані опори ліній електропередач, через які йшло постачання електрикою окупованого півострова.


Після цього у всіх великих містах Криму почалися відключення електрики, а в невеликих селищах його включали лише на кілька годин на добу.


Крім того, з 2014 року було припинено подачу з України води в Північно-Кримський канал, який забезпечував водою 80% потреб півострова.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше,

виступаючи в окупованому Криму, президент РФ Володимир Путін дав жителям анексованого півострова цілий ряд нових обіцянок, які висміяли в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?