Як Путін розповідав про ідіотів у Криму: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Як Путін розповідав про ідіотів у Криму: з'явилося відео

Як Путін розповідав про ідіотів у Криму: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому президент Росії  Володимир Путін, виступаючи в окупованому Криму на форумі Загальноросійського народного фронту, назвав "дивовижними ідіотами" учасників блокади півострова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Як відомо, в ніч на 22 листопада минулого року в Херсонській області були підірвані опори ліній електропередач, через які йшло постачання електрикою окупованого півострова. Після цього у всіх великих містах Криму почалися відключення електрики, а в невеликих селищах його включали лише на кілька годин на добу.
"На що вони розраховували? Що люди встануть на коліна і проситимуть подачку? Дивовижні ідіоти!" - заявив Путін.
При цьому він додав, що, на його думку, такі акції межують зі "злочинами проти людини".
"Що стосується припинення подачі води, або акції, пов'язаної з блекаутом, припиненням подачі електроенергії, все це на межі злочину проти людини: взяти досить великий регіон з багатомільйонним населенням - 2,6 млн осіб проживає - і відключити від електропостачання взимку", - сказав російський президент.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше,  виступаючи в окупованому Криму, президент РФ Володимир Путін дав жителям анексованого півострова цілий ряд нових обіцянок, які висміяли в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?