Російського чиновника спіймали на брехні про дочок в Європі: соцмережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Російського чиновника спіймали на брехні про дочок в Європі: соцмережі обурені

Російського чиновника спіймали на брехні про дочок в Європі: соцмережі обурені
Джерело:  online.ua

Російський депутат від правлячої партії «Єдина Росія», заступник голови Держдуми РФ Сергій Железняк не дотримав обіцянки, що його дочки довчаться в Швейцарії й Англії та повернуться в рідну Росію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського опозиціонера Олексія Навального.
"Чотири роки тому ми опублікували розслідування під неcтаріючою назвою «патріотичний матрацник Железняк». Йшлося про те, що у самого патріотичного з патріотичних депутатів Залізняка дочки вчаться і живуть в Швейцарії й Англії. Сам Железняк відреагував на розслідування швидко і рясно. Написав пост у фейсбуці, роздав купу інтерв'ю та коментарів, суть яких зводилася до одного - патріотизму нічого не загрожує, дочки довчаться у ворожій Європі й повернуться жити й працювати в Росію. ПРИРОДНО ніхто нікуди не повернувся. ПРИРОДНО навчені в прекрасних школах і вузах дочки депутата Железняка ні сном ні духом не думають повертатися в Росію. ПРИРОДНО Железняк обдурив і надурив усіх своїми розповідями про неминуче повернення дітей на Батьківщину", - написав Навальний на своєму сайті.
За даними, які публікує опозиціонер, видно, що дочка депутата, довчившись в Англії, не повернулася в Росію, а вступила до магістратури в інший престижний лондонський університет King's College. Окрім того, вона працювала на телеканалі ВВС, "цитаделі антиросійської пропаганди", де познайомилася з майбутнім чоловіком - шотландцем на прізвище МакКлімонт.


Користувачі соцмережі обурені брехнею депутата від "Єдиної Росії".









Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі показали шикарні маєтки Микити Михалкова та його брата Андрія Кончаловського в Італії, які займають площу в кілька десятків гектарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?