Савченко спіймали за вечерею в Москві: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко спіймали за вечерею в Москві: з'явилися фото і відео

Савченко спіймали за вечерею в Москві: з'явилися фото і відео
Джерело:  L!fe #шоу

Народний депутат України Надія Савченко, яка  прилетіла в Москву на суд над незаконно засудженими Миколою Карпюком і Станіславом Клихом, повечеряла в ресторані "Хачапурі" в Великому Гнездніковском провулку в центрі російської столиці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.


З нею за столом сиділи адвокати українських в'язнів Кремля, консул і її колишній захисник Ілля Новіков. Їли хачапурі, пили чай і пиво, спілкувалися, обговорюючи суд, що відбувся. Періодично Надія Савченко виходила на ґанок ресторану покурити. Ніяких провокацій ні з боку Савченко, ні щодо неї не було, зазначають журналісти.


Раніше Ілля Новіков повідомляв, що затримуватися в Росії Надія Савченко не буде, а повернеться додому до Києва одразу ж після суду над Карпюком і Клихом. Але, ймовірно, що Надя залишилася в Москві з ночівлею.


Як повідомляв ONLINE.UA, незаконно засуджений в Росії на 22 роки в'язниці український політв'язень Станіслав Клих заявив, що  приїзд народного депутата Надії Савченко на засідання Верховного Суду РФ по його справі є саморекламою.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?