Боєць АТО порівняв бойовиків ДНР з російськими туристами в Єгипті: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Боєць АТО порівняв бойовиків ДНР з російськими туристами в Єгипті: з'явилося відео

Боєць АТО порівняв бойовиків ДНР з російськими туристами в Єгипті: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бійці антитерористичної операції на Донбасі розповіли про ситуацію в зоні АТО, за їхніми словами, активні бойові дії на маріупольському напрямі не вщухають ні вдень, ні вночі, при цьому бойовики так званої ДНР поводяться нахабно, «немов російські туристи в Єгипті».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеосюжет « 5 каналу », опублікований в YouTube.
«З позицій українських бійців поблизу Широкиного добре видно, як з окупованої Саханки бойовики відкривають вогонь з гранатометів», - сказано в сюжеті.
За словами українських військовослужбовців, з Саханки бойовики стріляють, прикриваючись цивільними, і застосовують весь наявний у них арсенал.
«Працює АГС, СПГ, мінометка. Останнім часом підключається ствольна артилерія. Не соромляться хлопці взагалі. Вони нахабні, як росіяни в Єгипті, - так і тут: поводяться як загарбники", - розповідає військовослужбовець Військово-морських сил з позивним "Граф".
Лінія Широкине - Водяне під Маріуполем має стратегічне значення, тому ворог не припиняє спроб витіснити звідти бійців АТО, заявляють українські захисники.
"За нашими спинами - Маріуполь. Розуміємо, що хочуть взяти Новоазовську трасу - це прямий шлях для проходження техніки. Скільки ми вже бачили - і спецназ їх, і "еліта Шойгу" приїжджала. Всі бачили, всі спостерігали і працювали", - розповідає на кадрах відеосюжету боєць Микола.
"Теж окопуються (бойовики - Ред.). Однак бояться нас - це найголовніше. Нехай бояться. Ми - найкращі! Тому що це наша земля, і ми на ній стоїмо і нікому її не віддамо", - заявляє у відеосюжеті військовослужбовець ВМС ЗСУ з позивним "Батя".


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося вражаюче відео вибуху на позиціях бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?