З'явилися нові драматичні подробиці загибелі сина Януковича
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися нові драматичні подробиці загибелі сина Януковича

З'явилися нові драматичні подробиці загибелі сина Януковича
Джерело:  online.ua

Український автогонщик і волонтер Олексій Мочанов розповів нові подробиці загибелі на озері Байкал в Росії сина втікача-екс-президента України Віктора Януковича-молодшого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.
В ефірі skrypin.ua Мочанов заявив, що був знайомий з молодшим сином Януковича по автоспорту, і подробиці його загибелі він дізнався від людей, які перебували з ним поруч в момент події.
"Там лід був прозорий, навіть снігу не було. Коли машина почала провалюватися, перші люди вискочили з "мультивена" (Volkswagen Multivan, - ред.), вони навіть ноги не замочили", - розповів він.
За його словами, глибина Байкалу, де провалилося авто Януковича-молодшого, досягала 40 метрів, і автомобіль нахилився якраз на бік водія. Мочанов зазначив, що синові зниклого екс-президента вдалося покинути машину, але він не побачив місце провалу в льоду.
"Був би сніг, був би лід темний, було б видно, куди спливати. А так скрізь однаково світло, плюс, мабуть, у людини була істерика", - сказав автогонщик.
Він також додав, що Янукович-молодший бився головою, намагаючись пробити собі лід в 12 метрах від провалу в льоду.


Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший загинув увечері 20 березня 2015 року під час катання на автомобілі на озері Байкал, провалившись під лід. Мікроавтобус «Фольксваген», за кермом якого він перебував, з метою фотографування виїхав на лід Байкалу біля мису Хобой. Водій мікроавтобуса потонув, а п'яти пасажирам вдалося врятуватися. Син екс-президента-втікача похований в окупованому Севастополі.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній особистий охоронець Віктора Януковича В'ячеслав Заневський розповів, що дружина зниклого екс-президента Людмила Янукович важко пережила загибель молодшого сина і має проблеми зі здоров'ям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?