Тиждень детективних історій: Петренко розповів, як подав е-декларацію
Категорія
Політика
Дата публікації

Тиждень детективних історій: Петренко розповів, як подав е-декларацію

Тиждень детективних історій: Петренко розповів, як подав е-декларацію
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції України Павло Петренко

розповів, що майже тиждень не міг подати е-декларацію через збої і підвисання системи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Петренка.


"Майже тиждень детективних історій і боротьби з системою електронного декларування завершився моєю перемогою. Не дивлячись на зникнення чернеток, незважаючи на підвисання системи, сьогодні я нарешті подав декларацію", - написав чиновник.


За його словами, все, що він задекларував, було зароблено ним до початку роботи в держслужбі.


"Для ботів і так званих прихильників "зради" хочу окремо нагадати, що я пішов на державну службу в кінці 2012 року. Всі мої статки, вказані в декларації, були зароблені до того, як я став політиком або держслужбовцем - за часів, коли я займався юридичною практикою, інвестиційною діяльністю та логістичним складським бізнесом", - пояснив міністр.


"Окремо хочу відзначити, що за часів роботи в комерційних структурах я ніколи не мав відношення ні до системи державних закупівель, ні до державного сектора загалом. Це була принципова позиція, оскільки в той час наявні "правила гри" не давали можливості працювати чесно з державним сектором", -додав Петренко.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат України Надія Савченко подала електронну декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, в якій вказала наявність у неї квартири, земельної ділянки, акцій компанії та іншого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?