Противниці Путіна розбурхали мережу новим шокуючим кліпом: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Противниці Путіна розбурхали мережу новим шокуючим кліпом: з'явилося відео

Противниці Путіна розбурхали мережу новим шокуючим кліпом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російська феміністична панк-рок-група Pussy Riot, відома своїми протестами проти політики президента Росії Володимира Путіна, випустила новий шокуючий кліп під назвою "Organs".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
У новій пісні група співає про процеси, які зараз відбуваються в Росії. Наприклад, Pussy Riot говорять про бездумні закони, які ухвалює Держдума РФ, затримання, заборони і розвал економіки.
У тексті нової роботи Pussy Riot звучать такі слова:


"Дума бездумна, бездарны законы

нет экономики или обороны


а есть: лубянка, лагерь, наручники, заборы


бастрыкин сечин жулики воры


железные занавесы, кормушки, щеколды


сизо коридоры, решек аккорды


в стране авангарда унылые морды


уроды


в мордовии оттачиваю гонор


сух бичпакет в столыпинском вагоне


надзирателей морды".


Увага! Через велику кількість імітації крові у відеокліпі не рекомендуємо дивитися його особам, які не досягли 18 років.


Користувачам мережі сподобалася нова антипутінська пісня групи, а деякі навіть запропонували зробити її гімном Росії.





Як відомо, Pussy Riot були затримані 3 березня 2012 року за звинуваченням в хуліганстві у зв'язку з акцією в храмі Христа Спасителя. Вони були засуджені до двох років позбавлення волі в колонії загального режиму. Винесення обвинувального вироку стало безпрецедентною російським подією останніх років, яка отримала небувалий громадський резонанс як всередині країни, так і в усьому світі. 10 жовтня 2012 року Мосміськсуд залишив вирок Толоконниковій і Альохіній без зміни, а покарання третій дівчині, Катерині Самуцевич, замінив на умовне і звільнив її в залі суду. Пізніше Альохіна і Толоконникова були помилувані Путіним.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився новий кліп знаменитих супротивників президента РФ Володимира Путіна з панк-групи Pussy Riot, який називається Straight Outta Vagina.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?