У Росії "фабрику тролів" Путіна закидали коктейлями Молотова: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії "фабрику тролів" Путіна закидали коктейлями Молотова: з'явилося відео

У Росії "фабрику тролів" Путіна закидали коктейлями Молотова: з'явилося відео
Джерело:  Фонтанка

У Санкт-Петербурзі невідомі напали з коктейлями Молотова на бізнес-центр, в якому розташовується так звана «фабрика тролів», що належить кухареві президента Росії Володимира Путіна, рестораторові Євгену Пригожину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Фонтанку.
За даними видання, інцидент стався в ніч на 26 жовтня. Камери відеоспостереження зафіксували двох осіб, які о пів на другу ночі підійшли до будівлі на вулиці Савушкіна, 55. Невідомі приховували обличчя за масками. У них були три пляшки з коктейлем Молотова, які вони кинули у вікно другого поверху. Після цього почалася пожежа. Її загасив адміністратор, який перебував в той момент в будівлі.
На другому поверсі розташована редакція газети «Невські новини». За даними видання, це один з медійних активів кремлівського ресторатора Євгенія Пригожина. Представники "Невських новин" звернулися в 34-й відділ поліції Приморського району.
Відзначається, що на Савушкіна, 55, мешкають і інтернет-коментатори - десятки молодих людей, які за гроші намагаються сформувати потрібну громадську думку на ту чи іншу тему. Спочатку ідеологічний офіс розташовувався в Ольгиному, завдяки чому коментатори увійшли в історію як "Ольгинські тролі".


Відео: Невские новости
Раніше в жовтні міська поліція запідозрила «фабрику тролів» в шахрайстві. Управління МВС по Приморському району Санкт-Петербурга після перевірки побачило ознаки шахрайства в діях керівництва ТОВ «Інтернет-дослідження». Матеріали передані до Слідчого комітету. У серпні видання Новая газета в Санкт-Петербурзі писала, що «фабрика тролів» може бути причетна до нападу на опозиціонерів.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилася "історія успіху" кухаря Путіна Євгена Пригожина, людини, яка не дивлячись на дві судимості зуміла стати мільярдером і одним з найбільших державних підрядників Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?