Нові втрати українців на Донбасі: з'явилася сумна інформація
Категорія
Події
Дата публікації

Нові втрати українців на Донбасі: з'явилася сумна інформація

Нові втрати українців на Донбасі: з'явилася сумна інформація
Джерело:  interfax.com.ua

Речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу бойовики в черговий раз порушили режим тиші, в результаті один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"За минулу добу в результаті бойових дій один військовослужбовець загинув, поранення отримали троє наших військових", - сказав Мотузяник на брифінгу.
За його словами, на луганському напрямку бойові дії велися по всій лінії фронту, за винятком Станично-Луганського району. Крім того, вперше з часу розведення сил і засобів в трьох районах на Донбасі було обстріляне м. Золоте Попаснянського району.
"Окупанти порушили режим тиші в Золотому, вперше з моменту розведення сил і засобів української армії і російсько-окупаційних військ", - повідомив спікер Міноборони з питань АТО.
Він також повідомив, що бойові дії велися в Новозванівці, Новоолександрівці і Троїцькому. Українські війська були змушені відкривати вогонь у відповідь.
На донецькому напрямку головною "гарячою точкою", за словами представника Міноборони, залишається Авдіївська промзона. Бойовики також неодноразово порушували режим тиші в Зайцевому, Майорську і Новгородському. Крім того, вперше за довгий час поновилися бойові дії на позиції "Шахта Бутівка". Всього за минулу добу на донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, в тому числі 9 - з використанням важкого озброєння.
На маріупольському напрямі кількість обстрілів з боку бойовиків значно зросла. За словами Мотузяника, на ділянках фронту Красногорівка-Мар'їнка та Павлопіль-Широкине бойовики випустили по позиціях сил АТО більше 220 мінометних мін, танкових і артилерійських снарядів. Всього за минулу добу на маріупольському напрямі було зафіксовано 43 ворожих обстріли, в тому числі 19 - з використанням важкого озброєння.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 25 жовтня в результаті обстрілів бойовиків в зоні АТО на Донбасі постраждали четверо українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?