Атака на поїзд з бійцями АТО: "Укрзалізниця" дала своє пояснення
Категорія
Події
Дата публікації

Атака на поїзд з бійцями АТО: "Укрзалізниця" дала своє пояснення

Атака на поїзд з бійцями АТО: "Укрзалізниця" дала своє пояснення

В "Укрзалізниці" заявили, що поїзд "Хюндай", в якому їхали бійці АТО, на шляху до Полтави закидали камінням хулігани.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Нагадаємо, раніше волонтер Ольга Решетилова повідомила, що на кордоні Харківської і Полтавської областей невідомі обстріляли потяг "Інтерсіті", в якому їхали бійці АТО.
"Їдемо, значить, під атошний фольклор, весело, ніхто не спить. І тут десь на кордоні Харківської і Полтавської областей постріл. Тріскається сусіднє зі мною вікно. По вагону стріляли з вулиці", - написала Решетилова в Facebook.
В "Укрзалізниці", коментуючи інцидент, заявили, що ще "буде розгляд", але поки припускають, що "хулігани закидали потяг камінням". У прес-службі відзначили, що це - не єдиний випадок, такі події активізуються під час канікул у школярів.
Як повідомляв ONLINE.UA, під час вистави "Травіата" в Оперному театрі Дніпра на балконі залу для глядачів сталася бійка, в результаті якої АТОшник отримав молотком в потилицю від фанатки "русского міра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?