Розвідка показала фото нових військових Путіна на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Розвідка показала фото нових військових Путіна на Донбасі

ГУР
Розвідка показала фото нових військових Путіна на Донбасі

Українська розвідка показала фото нових кадрових військовослужбовців російських окупаційних військ президента РФ Володимира Путіна, які воюють на Донбасі проти України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ розвідки Міноборони України.
Відзначається, що розвідка ідентифікувала кадрових військовослужбовців збройних сил Російської Федерації зі складу розвідувального управління штабу Південного військового округу (ПдВО, Ростов-на-Дону) ЗС РФ; 346-ї окремої бригади спеціального призначення (обр СП) Головного розвідувального управління Генерального штабу ЗС РФ; 2140-ї групи інформаційно-психологічних операцій ПдВО ЗС РФ.
У Міноборони України нагадали про неминучість покарання за військові злочини, які не мають терміну давності, і відповідальність за які передбачена нормами міжнародного та національного кримінального права. Крім того, в оборонному відомстві звернулися до родичів російських військових, які воюють на Донбасі.
"Звертаємося до рідних і близьких зазначених військових злочинців, вони гинуть не за Батьківщину, а за режим Путіна, а гроші, зароблені на крові убитих громадян України різних національностей принесуть їм тільки нещастя і бідність!", - йдеться в повідомленні.




Як повідомляв ONLINE.UA, волонтери міжнародної спільноти InformNapalm викрили ще одного російського військового, який бере участь у військовому конфлікті на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?