Відомий боєць АТО розповів, де зараз одіозний бойовик Гіві
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий боєць АТО розповів, де зараз одіозний бойовик Гіві

Відомий боєць АТО розповів, де зараз одіозний бойовик Гіві
Джерело:  online.ua

Командир одного з підрозділів, який захищає промзону Авдіївки, Масі Найєм розповів, де зараз ватажок банди "Сомалі"Михайло Толстих (Гіві), про втечу якого останнім часом ходили чутки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter бійця АТО.
"Гіві знаходиться на КСП свого бата. Під Авдіївкою. Сьогодні вів бій", - написав Найєм.
Нагадаємо, про те, що Гіві спішно продає свої квартири на окупованому Донбасі, заявляв полковник РФ, екс-начальник служби безпеки президента невизнаної Придністровської Молдавської Республіки, глава Регіонального відділення Міжнародного союзу десантників Росії Валерій Гратов.
Пізніше Толстих заявив, що нікуди не тікав і надалі перебуватиме на Донбасі.
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA народний депутат Дмитро Ярош розповів, що бойовики з банди "Сомалі" масово подають рапорти і звільняються, після того, як українські бійці дали їм бій в одній з найгарячіших точок на Донбасі - промзоні Авдіївки.
Як повідомляв ONLINE.UA, Валерій Гратов заявив, що бойовики ДНР не дадуть утекти з окупованого Донбасу ватажкові банди "Сомалі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?